Parcarea subterană din strada Independenţei din Oradea a fost inundată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Instalaţia de stingere a incendiilor a pornit automat și a udat parkingul, iar de vină ar fi un șofer teribilist.

„Din cauza ploii au ajuns în parcarea subterană maşini de la car meeting-ul din Ineu, iar o maşină a făcut burnout în parcare şi a activat senzorii de incendiu", a transmis luni BIHOREANULUI un cititor. 

Pentru cei care nu ştiu, manevra numită „burnout” în lumea auto este una de încălzire a anvelopelor maşinii, prin pornirea pe loc a roţilor tractoare înainte de cursă. Prin această manevră se degajează mult fum.

Luni dimineaţă, angajaţii Primăriei Oradea vizionau imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a descoperi autorul incidentului.

„În momentul de faţă căutăm să vedem pe camerele de luat vederi ce s-a întâmplat. Probabil a făcut cineva drift-uri sau a ars cauciucurile le loc. Vom afla cauza declanşării instalaţiei de stingere şi vom face plângere la poliţie", a explicat pentru BIHOREANUL şeful Direcţiei Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei, Lucian Popa, care administrează parcările orădene.

Din primele verificări, se pare că instalaţia de stingere a incendiilor a pornit la un singur nivel.


sursa foto: Primăria Oradea

La complexul Kings Land din Ineu a avut loc sâmbătă o expoziție de mașini ca Ferrari, BMW, Audi, dar şi de câteva avioane de mici dimensiuni, în cadrul evenimentului denumit "Cars & planes".

Parcarea subterană de pe strada Independenței a mai fost inundată cu un an în urmă, tot într-un weekend, de un bărbat care a pornit intenționat alarma de incendiu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!