Constructorii au demarat în martie lucrări de reamenajare a străzilor Târnavelor, Constantin Brâncuşi şi Sfântul Apostol Andrei. Lucrările, executate de angajaţii societăţii Drumuri Orăşeneşti, cuprind de la amenajarea de locuri de parcare la asfaltări şi amenajarea de scurgeri pentru apele pluviale.

Locurile de parcare nou amenajate, în cadrul contractului cadru de reparaţii şi întreţinere străzi încheiat cu Primăria, vor fi ulterior asfaltate, numerotate şi puse la dispoziţia locuitorilor zonei cu titlul de parcări de domiciliu.

"În cursul lucrărilor s-a avut grijă de arborii şi arbuştii existenţi. Aceştia au rămas în peisaj, iar în jurul lor s-a creat o zonă de protecţie din borduri care va fi umplută cu pământ", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Strada Târnavelor va fi reamenajată doar pe prima jumătate a ei, delimitată de arterele Aluminei şi Sfântul Apostol Andrei, din cauza lucrărilor de reabilitarea a reţelelor termice din zonă care vor fi demarate după încheierea sezonului de termoficare.

Partea dinspre strada Sfântul Apostol Andrei va fi refăcută după înlocuirea conductelor.