Doi orădeni din cartierul Nufărul s-au trezit fără roţi la maşină, iar un altul cu rezervorul golit, toate cele trei furturi fiind comise noaptea, culmea, în parcări iluminate de domiciliu, în faţa blocurilor în care locuiesc proprietarii.

Primele două furturi s-au comis într-o parcare de pe strada Onisifor Ghibu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când hoţii au demontat roţile aşezând sub maşini bucăţi de cărămidă.

Furtul de combustibil s-a comis în noaptea de duminică spre luni, în zona de vest a Oradiei, pe strada Galileo Galilei, dar tot într-o parcare de domiciliu. Hoţii au găurit rezervorul autoturismului în două locuri, luând apoi tot combustibilul scurs, aproximativ 40 de litri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că două dintre cele trei cazuri sunt cercetate, deja, la Poliţia Municipiului Oradea, furtul de combustibil nefiind încă declarat. "Se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de furt calificat şi distrugere", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei.