Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a făcut publice marţi primele informaţii în cazul bărbatului găsit mort în localitatea bihoreană Vârciorog, datele confirmând informaţiile BIHOREANULUI cu privire la faptul că acesta a fost ucis de soţia sa.

Potrivit comunicatului transmis de Biroul de presă al Parchetului, victima în vârstă de 58 ani a fost ucisă în seara zilei de 1 mai, pe fondul unui conflict spontan.

"Inculpata, o femeie în vârstă de 54 ani, i-a aplicat lovituri cu un corp contondent dur în zona capului şi membrelor superioare", se arată în informare. Lovitura i-a provocat bărbatului o hemoragie externă masivă, dar şi un traumatism cranio-cerebral cu hemoragie meningiană, conducând la decesul acestuia.

Femeia a fost reţinută în cursul zilei de luni, sub acuza de violenţă în familie prin omor, şi urmează să fie prezentată în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă.

"Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Bihor", mai scrie în comunicat. 

Ancheta a fost efectuată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor. 

După cum a dezvăluit, luni, BIHOREANUL, bărbatul a fost ucis, duminică, în timpul unui scandal cu soţia. Cei doi soţi ar fi băut peste măsură, duminică, şi s-au luat la ceartă, iar în timpul conflictului, femeia ar fi pus mâna pe o bâtă, cu care şi-a lovit soţul în zona capului, până când acesta a căzut. 

UPDATE. Criminală arestată

Femeia acuzată că şi-a ucis soţul se numeşte Elena Maria Blaga şi a fost prezentată, marţi, la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Solicitarea procurorilor a fost admisă de Tribunalul Bihor, însă măsura dispusă nu este definitivă, întrucât Blaga a contestat-o, verdictul final urmând să fie pronunţat la Curtea de Apel Oradea. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!