Primele rezultate ale autopsiei efectuate în cazul tinerei de 22 ani care a fost găsită spânzurată, joi, în localitatea bihoreană Burzuc indică faptul că aceasta s-a sinucis.

"Din datele pe care le avem până acum nu există suspiciuni de crimă", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Rezultatele finale ale investigaţiilor făcute de medicii legişti vor fi transmise procurorului abia săptămâna viitoare, însă aceştia nu au găsit urme care să conducă la ideea că tânăra ar fi fost victima unei agresiuni.

"Mai multe informaţii vom avea după finalizarea raportului medico-legal şi a cercetărilor efectuate de procuror", a mai spus Cotrău. 

Tânăra, Liana R., era însărcinată în luna a opta, și a fost găsită spânzurată, joi seară. Descoperirea a fost făcută chiar de soţul ei, când s-a întors acasă de la câmp.

Citiţi mai multe despre tragedia care a lovit micul sat bihorean în articolul: Tragedie în satul bihorean Burzuc: O tânără de 22 de ani, însărcinată în luna a opta, a fost găsită spânzurată!