Asociaţia "Simona Kadas" organizează, sâmbătă, cea de-a treia ediţie a crosului intitulat "Aleargă cu campionii".

Întrecerile sunt programate în Parcul IC Brătianu, cu începere de la ora 10 şi vor cuprinde opt categorii de vârstă, atât la feminin cât şi la masculin. Astfel, vor fi categorii pentru elevii din clasele I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII, IX-X şi XI-XII, o categorie rezervată seniorilor şi una pentru veterani.

"După ce la anterioarele ediţii, pe care le-am desfăşurat toamna, nu am avut categorie pentru veterani, iar ulterior ni s-a solicitat, am decis să facem şi această categorie începând cu actuala ediţie", a declarat Carol Kadas, soţul Simonei şi organizatorul competiţiei.

Potrivit acestuia, data desfăşurării competiţiei, din toamnă în primăvară a fost făcută "pentru că toamna, de regulă e un timp mai ploios, dar sunt şi mai multe competiţii".

Invitatele speciale la ediţia din acest an a Crosului "Aleargă cu campionii" vor fi Fiţa Lovin, medaliată la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, şi Natalia Andrei, fostă campioană şi recordmenă mondială.

Înscrierile pentru participarea la crosul de sâmbătă au loc în ziua concursului, între orele 8.00 – 9.30. Fiecare participanta va alerga pe propria răspundere, iar la final se vor acorda premii pentru primii trei clasaţi de la fiecare categorie.