Întrecerile de cros înscrise în cadrul acţiunii "Bihorul în mişcare" au ajuns în faţa fazei finale. Astfel, după ce toate cele şase zone ale judeţului şi-au desfăşurat întrecerile la nivel local, primii zece clasaţi, băieţi şi fete, la aceste zone şi-au câştigat dreptul de a paticipa la faza finală, programată vineri, în Parcul IC Brătianu din Oradea.

Startul finalei din Parcul IC Brătianu este programat de la ora 13, iar la el vor participa 120 de concurenţi, 60 de băieţi şi 60 de fete.

La sfârşit organizatorii anunţă premii frumoase, constând în echipamente sportive, oferite de magazinul Dechatlon, dar şi pachete de la Selgros. De asemenea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor va acorda medalii la primii zece clasaţi.

"Bihorul în mişcare" este o acţiune sportivă pe care Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor o organizaează la trei ramuri sportive, cros, handbal şi minifotbal, pentru elevii din clasele a V-a şi a VI-a.

În ceea ce priveşte faza finală de la handbal şi minifotbal, aceasta va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.