Patru companii din domenii diferite au depus oferte pentru cinci din cele opt loturi de teren din Parcul Industrial Eurobusiness scoase la licitaţie în cursul zilei de luni. Conform unui comunicat al Primăriei, firmele Isrom, Balcali Import, Pro Tyres, Gros Metal promit să facă pe parcelele solicitate investiţii de 1,7 milioane de euro care să ducă la apariţia a aproximativ o sută de noi locuri de muncă.

Activităţile pe care cei patru ofertanţi doresc să le desfăşoare în Parcul Industrial fac parte din domeniile producţie de maşini şi utilaje industriale, servicii industriale, service şi servicii autocamioane şi fabricarea de părţi componente ale structurilor metalice.

În prezent licitaţia organizată de Primărie se află în faza de verificare a documentelor urmând ca ulterior firmele care sunt conforme să fie invitate să semneze un contract de concesiune pentru parcelele solicitate. Parcul industrial din Şoseua Borşului a atras până la sfârşitul anului trecut 18 companii din domenii diferite de la producţia de componente electrice şi electroncie până la producţie de tâmplărie din PVC.