Un arădean s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii din Marghita l-au prins că vindea, direct din maşină, parfumuri despre care bănuiesc că sunt contrafăcute. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost depistat joi, în jurul orei 13.15, aşteptând într-un autoturism parcat pe strada I.L. Caragiale din municipiu.

"În urma controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit pe bancheta din spate a autovehiculului o cutie în care se aflau 35 de parfumuri de diferite mărci, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită cu acte, susceptibile a fi contrafăcute", arată comunicatul.

Produsele au fost ridicate în vederea confiscării, urmând să fie expertizate în vederea stabilirii caracterului de autenticitate şi prejudiciului cauzat titularilor mărcilor.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Marghita continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare", mai arată comunicatul.