Tânăra jucătoare bihoreană de tenis Patricia Goina a reuşit o performanţă frumoasă, câştigând turneul J3 Baden Open, desfăşurat săptămâna trecută în localitatea austriacă Baden.

Legitimată la CSM Oradea, Patricia a făcut pereche în proba de dublu de la acest turneu cu Laura Rahnel, din Estonia, iar cele două sportive au avut un parcurs de excepție, reușind să obțină o victorie spectaculoasă în semifinalele probei de dublu feminin, în faţa principalelor favorite ale concursului. 

Patricia Goina şi Laura Rahnel s-au impus cu 2-1 la seturi, după ce au câştigat setul decisiv cu scorul de 15-13.

Până în penultimul act, însă, Patricia și Laura au obținut victorii clare, în două seturi, în optimile de finală şi sferturile de finală.

În finala turneului austriac de la Baden, Goina și Rahnel au învins, de asemenea, perechea Laura Cilekova (Slovacia) -  Amy Sucha (Cehia), acestea din urmă câștigând, la rându-le, cealaltă semifinală, după un joc strâns, adjudecat cu 18-16 în decisiv

Clubul CSM Oradea reaminteşte că Patricia Goina este campioană națională en-titre la categoria 18 ani feminin şi ea „beneficiază de sprijin din partea unor sponsori, cu ajutorul cărora se poate deplasa la mai multe turnee organizate în afara municipiului Oradea”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!