Jucătoarea orădeană de tenis Patricia Goina a disputat prima finală din circuitul ITF categoria J3. Sportiva legitimată la CSM Oradea a participat la un turneu internaţional din Timişoara care a avut loc pe zgură în perioada 4-9 iulie şi unde a avut un parcurs foarte bun.

Mai întâi, în primul tur, Patricia a învins-o la capătul a trei seturi, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, pe Kiara Zabkova din Slovacia, după care a trecut şi mai clar, cu 6-2, 6-4, de Magdalena Navratilova din Cehia.

În sferturile de finală, Patricia Goina s-a duelat cu o altă jucătoare din ţara noastră, Sara Maria Dragnea, pe care a învins-o tot la capătul a două seturi, cu scorul de 6-4, 7-5.

În semifinale, orădeanca a dat peste Mia Pohankova din Slovacia, jucătoare în faţa căreia a trebuit să se întrebuinţeze ceva mai serios şi să câştige după trei seturi, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-3.

În ultimul act, marea finală, Patricia Goina a dat peste o altă jucătoare din Slovacia, Natalia Krockova, în faţa căreia a cedat însă cu scorul de 2-6, 3-6.

După cum precizează clubul CSM Oradea, pe site-ul oficial, Patricia Goina a mai participat la turnee ITF de categoria 3, dar cel mai bun rezultat de până acum a fost un sfert de finală, consemnat luna trecută în Polonia, la Sobota.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!