Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu a anunţat, joi, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor a finalizat ancheta şi a propus trimiterea în judecată a unui bărbat de 32 ani din Vaslui şi a unui tânăr de 28 ani din Arad, anchetaţi pentru înşelăciune.

Cei doi sunt acuzaţi că au cumpărat de la depozitul orădean de materiale de construcţii Eurocassa produse în valoare totală de 14.178 lei pe care le-au achitat cu file cec şi bilete la ordin care au fost refuzate la plată, din cauza lipsei totale de disponibil în cont.

"Mărfurile astfel dobândite au fost ulterior valorificate la un preţ inferior celui de achiziţie, iar banii obţinuţi în urma tranzacţionării acestora au fost folosiţi de suspecţi în interes personal", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Prejudiciul cauzat de cei doi suspecţi nu a fost recuperat. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de lângă Judecătoria Oradea cu propunere de trimitere în judecată a celor doi.