Petrică Neagrău, 32 ani, administratorul clubului Vox din Salonta şi logodnica sa, Ioana Chiş, 25 ani, respectiv sora acesteia, Florentina, 23 ani, ambele din comuna bihoreană Mădăras, au ajuns sub urmărire penală pentru contrabandă şi deţinere de ţigări marcate nelegal în urma unei ample acţiuni a poliţiştilor de investigare a fraudelor care au descoperit peste 14.000 de pachete de ţigări ascunse la domiciliile lor.

Captura a fost făcută la sfârşitul săptămânii trecute, în urma a 7 percheziţii organizate în locuinţele personale şi unele închiriate de către cele trei persoane, acţiune la care au participat pe lângă poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor şi echipaje ale Serviciului de Intervenţie Rapidă, Poliţiei Oradea, Poliţiei Salonta, în colaborare cu Serviciul judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat în total 14.461 pachete de ţigări netimbrate ori cu timbre ucrainiene, în valoare aproximativă de 115.000 lei. Potrivit poliţiştilor, cea mai mare parte a ţigărilor a fost găsită în Oradea, într-o remorcă parcată în curtea unei case în construcţie, proprietatea salontanului.

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate, iar dacă vor fi trimişi în judecată riscă închisoare între 2 şi 7 ani.