Un autoturism Audi aparţinând patronului service-ului auto Cidan din Oradea, Ciprian Baba, a fost furat în zorii zilei de luni, chiar din curtea casei sale situate în cartierul Grigorescu, maşina şi hoţii fiind căutaţi deja de poliţişti.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, autoturismul a fost furat între 4 şi 5 dimineaţa. Hoţii, doi la număr, au deschis poarta casei şi au luat mașina fără ca proprietarii locuinţei să audă ceva.

Furtul a fost descoperit de Ciprian Baba în momentul în care voia să meargă la serviciu, bărbatul sunând imediat la 112. 

"S-a făcut reclamaţie şi se fac cercetări pentru recuperarea pagubei şi prinderea autorilor. Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Bioroului furturi de auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Între timp, orădeanul şi prietenii săi au anunţat furtul maşinii şi în mediul online, solicitând ajutor pentru găsirea autoturismului.

"Cine a văzut-o sau poate oferi informaţii despre ea este rugat să sune la 0744.162.845 sau la 112", se arată în postare.