Tinerele sportive de la LPS Bihorul au reuşit să obţină rezultate frumoase la întrecerile ocazionate de etapa din Circuitul European de Spadă pentru Copii, care s-a desfăşurat în capitala Croaţiei, la Zagreb.

Desfăşurate în perioada 17-18 februarie, întrecerile au fost rezervate sportivilor până în 14 ani, dar în afară de aceştia au participat şi alţi sportivi, care s-au întrecut la alte categorii, precum cele de U10, U12 şi U17. În total, au participat peste 300 de copii din 15 ţări, printre care şi caţiva copii de la LPS Bihorul Oradea, antrenaţi de Nicolae Ille.

La categoria oficială a concursului, cea de U14, orădeanca Alexandra Drăgan a avut o evoluţie foarte, terminând pe locul al II-lea.

De precizat însă că, pentru intrare în primele opt, Alexandra a eliminat-o pe colega ei, Andrea Muntean.

Orădencele au avut însă şi rezultate bune şi în cadrul celorlalte categorii, speciale. Astfel, Alexandra Drăgan a câştigat proba categoriei U17, Andrea Muntean s-a situat pe locul II şi la categoria U12, iar Ana Muntean o ocupat locul 1 la U10.

Pentru fetele de la LPS Bihorul, antrenate de Nicolae Ille, urmează acum Campionatul Naţional de Spada, care va avea loc în luna iunie. Apoi, din toamna vor intra în Circuitul European U17.