Încet, dar sigur, criminalii care, vinerea trecută l-au zdrobit în bătaie pe agentul de pază al Total Guard Protect, Ozsvath Oszkar Levente, ajung după gratii. După ce, duminică, Tribunalul Bihor a emis mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele a doi dintre bătăuşi, miercuri seară instanţa a mai trimis două persoane după gratii.

Cei patru sunt anchetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru omor, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, victima lor a murit în Spitalul Clinic judeţean Oradea.

Alţi trei bărbaţi implicaţi în bătaie sunt căutaţi, încă, de poliţişti, iar şoferul maşinii cu care atacatorii au fugit de la locul faptei este cercetat în stare de libertate sub acuza de complicitate.

După cum se ştie, agentul de pază Ozsvath Oszkar Levente a fost agresat vineri seară, în timp ce încerca să liniştească un grup de scandalagii într-un local din comuna Tăuteu.

Înarmaţi cu pari, bătăuşii l-au lovit până când i-au zdrobit craniul şi mâinile după care au fugit, bărbatul fiind internat în comă de gradul 3 pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului clinic judeţean Oradea unde, marţi, a intrat în moarte cerebrală şi nu a mai putut fi salvat.

Familia lui şi-a dat, însă, acordul, ca organele sale să fie prelevate pentru a salva viaţa unui om grav bolnav şi să îmbunătăţească sănătatea altor 5 persoane.

Citiţi despre altruismul unei mame greu încercate în articolul: "Lupta lui s-a terminat: Organele agentului bătut de 8 indivizi vor ajuta alţi oameni să trăiască!" dar şi despre incidentul şocant care a condus la moartea agentului în articolul: "Un agent de pază a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut cu bâtele de 8 bărbaţi"