Campionatul Ligii a IV-a Bihor la fotbal a continuat în perioada 31 august – 1 septembrie cu jocurile etapei a 2-a.

Runda a fost, din nou, bogată în goluri, doar o partidă încheindu-se cu un singur gol. Cele mai multe, şapte la număr, s-au consemnat la Ştei, pe Stadionul Minerul, acolo unde gazdele de la CSO Ştei au surclasat formaţia AS Olcea cu scorul de 6-1.

Victoria Avram Iancu a reuşit al doilea cel mai clar succes al etapei, după ce s-a impus în deplasare, pe terenul celor de la Izvorul Cociuba Mare, cu 4-0.

Club Atletic Oradea este liderul la zi al clasamentului, pentru că după victoria clară din prima etapă, cu 9-0, de această dată a câştigat cu 4-1 jocul din deplasare, cu FC Universitatea Oradea.

Tot cu 4-1, dar acasă, a câştigat Crişul Aleşd duelul cu cei de la ACS Vadu Crişului, în timp ce Unirea Valea lui Mihai s-a impus la limită în duelul de pe teren propriu cu Olimpia Municipal Salonta, scor 1-0.

Victorie la limită a obţinut şi Bihorul Beiuş, 3-2 acasă, în faţa celor de la CS Oşorhei, pentru ca duelurile Voinţa Cheresig – ACS Transilvania Academy şi Foresta Tileagd – CSC Hidişelu de Sus să se încheie la egalitate, cu acelaşi scor, 2-2.

După două runde, fruntaşele Ligii a IV-a Bihor la fotbal sunt Club Atletic Oradea, Unirea Valea lui Mihai, Victoria Avram Iancu şi Bihorul Beiuş, fiecare cu câte 6 puncte.

Pe 1 septembrie a început şi Liga a V-a la fotbal, care se dispută acum într-o serie unică de 13 echipe.


Rezultatele primei etape:

CSC Nojorid Livada – Biharea Vaşcău 5-0

Minerul Voivozi – Viitorul Dobreşti 1-0

AS Cefa – Vida Pomezeu 5-2

Inter Aştileu – Zorile Bunteşti 1-0

Viitorul Bratica – Unirea Roşia 6-2

Meciul Slovan Valea Cerului – Crişana Oradea se va disputa miercuri, 11 septembrie, de la ora 17, în timp ce formaţia Minerul Şuncuiuş a avut liber în prima rundă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!