Poloiştii de la CSM Oradea au un program încărcat în aceste zile. Astfel, într-un interval de şase zile, vor disputa patru partide, în perioada 28 ianuarie - 2 februarie. Toate acasă, la bazinul Crişul.

În acest weekend au loc jocurile cu Rapid Bucureşti, pentru ca în primele zile din săptămâna viitoare să se desfăşoare dubla cu Triumf Bucureşti.

Reamintim că vineri şi sâmbătă, trupa pregătită de antrenorul Dorin Costrăş dispută restanţele cu Rapid, jocuri programate în cadrul primei etape a returului de campionat din Superliga Naţională.

După primul joc, programat vineri de la ora 19, sâmbătă, de la ora 12, are loc meciul revanşă dintre cele două combatante.

Apoi, marţi, 1 februarie, de la ora 11, tot la bazinul Crişul, poloiştii formaţiei vicecampioane se vor confrunta cu Triumf Bucureşti, în prima dispută dintre cele două formaţii care va conta pentru etapa a treia a returlui. Miercuri, 2 februarie, de la aceeaşi oră, 11, se va desfăşura şi meciul al doilea dintre CSM şi Triumf.

Se anunţă patru jocuri la discreţia orădenilor, care sunt mari favoriţi în aceste dispute.

După cum anunţă conducerea clubului orădean, intrarea publicului este gratuită, dar posibilă numai persoanelor care corespund cerinţelor impuse de autorităţi. Respectiv, sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cei care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, şi cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Reamintim că în acest an, până acum CSM Oradea a învins echipa Crişul, în derby-ul local şi în singurele partide oficiale disputate în 2022.