Accidentul soldat cu rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a patru vehicule s-a petrecut luni dimineaţă pe strada Ogorului, circulaţia fiind îngreunată, din acest motiv, pentru mai mult de o oră.

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul a avut loc din vina unei şoferiţe aflate la volanul unei maşini de teren care se deplasa dinspre Calea Devei spre Calea Aradului. "Aceasta nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismele care circulau în coloană în faţa sa şi, la un moment dat, a lovit un Opel Astra, în urma căruia se deplasa. Acesta a fost proiectat într-un Mercedes şi a ricoşat apoi pe contrasens, într-un autotren Iveco care se deplasa regulamentar din direcţia opusă", a declarat pentru BIHOREANUL ofiţerul de serviciu al Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor.

Din fericire, accidentul nu a avut urmări grave. Şoferiţa, în vârstă de 29 de ani, a autoturismului Mercedes a fost transportată de SMURD la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic Judeţean, unde a fost diagnosticată cu contuzie la coloana vertebrală, iar o fetiţă de 7 ani din aceeaşi maşină a fost dusă de o ambulanţă la Spitalul Municipal, unde medicii au stabilit că nu a suferit decât contuzii uşoare, care nu i-au pus în pericol viaţa.