Sportivii orădeni au avut o comportare meritorie la întrecerile finalelor Campionatului Național de judo pentru echipe juniori II (U 18) și a Campionatului Național de judo, Ne Waza (luptă la sol), pentru juniori II (U 18), competiții care s-au desfășurat în perioada 28-30, la Miercurea Ciuc.

Judoka de la  LPS-CSS Liberty Oradea au reușit, astfel, să obțină două titluri de campioni naționali, cel mai important fiind însă cel de campioană națională la echipe, masculin.

Astfel, după trei ani în care a fost în permanență pe podium, ocupând de două ori locul III și o dată locul II, în acest an, la Miercurea Ciuc, LPS-CSS Liberty Oradea a devenit campioană națională.

De departe, cea mai omogenă și valoroasă echipă, din cele 12 prezente în intrecerea masculină, formația orădeană a înregistrat următorele rezultate: 4 – 1, cu CSM-CFR-CSS  Ploiești în preliminarii, 3 - 2 cu CSS  Miercurea Ciuc în  semifinale și  3 - 2 cu Universitatea CSM Cluj-Napoca în finală.

La final, podiumul competiției în întrecerea masculină, a fost completat, în ordine, de: LPS-CSS Liberty Oradea (campioană națională), Universitatea CSM Cluj Napoca (vicecampioană), CSS Miercurea Ciuc și CSM-CFR-CSS Ploiești (situate pe locul III).

Componența echipei orădene, pregătită de prof. Emil Morar i-a cuprins pe: Alexandru Popa (la 60 kg), Robert Boldiș și Cristian Popa (la 66 kg), David Fodor și Radu Stana (la 73 kg), Alex George Creț și David Varga (la 81 kg), Tudor Blahuța și David Nagy (la +81 kg).

Ultima zi de competiție a adus, apoi, alte trei medalii prețioase pentru sportivii orădeni de la LPS-CSS Liberty Oradea, în intrecerea de Ne Waza (luptă la sol). Au fost cucerite, astfel, câte o medalie de aur, argint și bronz. Locul I și medalia de aur i-au revenit lui Alex George Creț, în cadrul  categoriei 81 kg, locul II a fost ocupat de David Fodor, la 81 kg, iar poziția a III-a și medalia de bronz i-au revenit lui Tudor Blahuța, la + 81 kg.