Desfăşurate în weekend, la Bucureşti, întrecerile primei ediţii a Memorialului "Ioan Popa" la spadă pentru copii şi speranţe a adus micilor spotivi orădeni mai multe clasări pe podium. Astfel, spadasinii de la LPS Bihorul, pregătiţi de antrenorul Nicolae Ille, şi-au adjudecat patru medalii, dintre care trei au fost de aur şi una de argint.

Performerii delegaţiei orădene au fost Ana Muntean, care, la categoria U9, a ocupat primul loc dintr-un total de 33 de participante, Andrea Muntean, care s-a clasat tot pe prima poziție la U11 din 41 de concurente, respectiv Alexandra Drăgan, situată tot pe prima poziţie a podiumului, la U13, din 47 de concurente.

Pe locul II şi în posesia medaliei de argint a intrat Gabriel Popa, la U11 masculin, într-o probă la care au luat startul 38 de oncurenţi.

La U15 masculin, Claus Sebeşan s-a situat pe poziţia a V-a, din 42 de participanţi, iar tot la această probă, Vlad Naghi a ocupat locul 24.

De asemenea, în proba feminină de U13, unde Alexandra Drăgan a câştigat, colegele ei de la LPS Bihorul s-a clasat astfel: Andrea Muntean pe poziţia a 13-a, iar Maria Popa, pe locul 19.