Sportivii de la LPS-Champions Oradea, antrenaţi de Alexandru Goncearenco şi Andreea Mateaş, au obţinut rezultate remarcabile la întrecerile turneului internaţional de judo desfăşurat în weekend la Pancevo, în Serbia.

În acest mic oraş din apropierea Belgradului, s-a desfăşurat cea de-a 10-a ediţie a concursului internaţional “Turnir Malih Sampiona”. La această competiţie, de pe malul Dunării, au participat 320 de sportivi, de la 37 de cluburi, din 4 ţări (Serbia, România, Bulgaria şi Macedonia).

Echipa de la LPS-Champions Oradea a fost formată din nouă sportivi, care au obţinut rezultate remarcabile.

Performera echipei a fost Clara Bejan, care a obţinut locul I la categoria 28 kg U11, după ce şi-a învins toate adversarele prin ippon. Bucuria acestui rezultat a fost cu atât mai mare cu cât a venit în chiar ziua în care micuţa judoka orădeană a împlinit vârsta de 9 ani.

Pe lângă acest titlu, elevii antrenorilor Alexandru Goncearenco şi Andreea Mateaş au reuşit să obţină şi trei medalii de bronz, prin Vanessa Rogojan la categoria 34 kg U11, Alexandra Cîmpan la categoria 57 kg U15 şi Ciprian Buşanu la categoria 55 kg U15.

De asemenea, aproape de podium a fost Ayan Banoi, la categoria 50 kg U13, clasat pe locul 5.

Din echipa orădeană au mai facut parte Andrei Gurău, Rareş Radu, Eduard Bejan şi Kevin Bodea, care „de această dată, din lipsă de experienţă sau din neatenţie, nu au reuşit să urce pe podium”, după cum a declarat antrenorul Alexandru Goncearenco, cel care a mai precizat şi că este încrezător că „la următoarele competiţii şi aceşti sportivi o să confirme adevărata lor valoare”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!