Reprezentanţii clubului Basti Box Salonta s-au întors cu câteva rezultate importante de la competiţiile din ultima perioadă.

Astfel, la ediţia cu numărul 52 a "Gongului de Aur", concurs desfăşurat în Macedonia de Nord, la Skopje, în perioada 10-13 noiembrie, bihorenii şi-au adjudecat patru medalii, iar la Campionatul Naţional de box pentru cadeţi de la Piatra Neamţ, Basti Box a cucerit o medalie de bronz.

La "Gongul de Aur" din Macedonia, bihorenii şi-au adjudecat o medalie de aur, una de argint şi două de bronz.

Principala performanţă a reuşit-o Rareş Dumitrescu, la categoria +90 kg, situat pe locul I. Pe locul secund şi în posesia argintului a intrat Horaţiu Şovrea la 80 kg, în timp ce locul III şi, implicit, medaliile de bronz le-au obţinut Cosmin Neagu la 67 kg şi Bogdan Rusu în cadrul categoriei 75 kg.

Pe lângă aceste rezultate, delegaţia României, care a mai cuprins un arbitru şi un reprezentant al FR Box, a primit şi un premiu special, prin Panseluţa Bella, desemnată cel mai bun arbitru al competiţiei.

De asemenea, reprezentantul Federaţiei Române de Box, Viorel Sima, a fost delegatul tehnic al competiţiei din Macedonia.

În ţară, în perioada 5-11 noiembrie, s-a desfăşurat în oraşul Piatra Neamţ Campionatul Naţional de box la cadeţi masculin, unde CS Basti Box a participat cu doi sportivi, Ciprian Gogan la categoria 50 kg şi Horaţiu Hanţic la 66 kg. Primul a urcat pe podium, adjudecându-şi medalia de bronz, în limitele categoriei 50 kg.

Sportivii au fost conduşi de antrenorul voluntar Marius Tătar.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!