Desfăşurată anul acesta în perioada 15-16 decembrie, la Satu Mare, tradiţionala competiţie de spadă pentru copii dotată cu Cupa 1 Decembrie a adus sportivilor orădeni de la LPS Bihorul, spadasini pregătiţi de antrenorul Nicolae Ille, mai multe locuri fruntaşe, dintre care patru pe podium.

Principalele performere ale delegaţiei orădene a fost surorile Muntean, Ana şi Andrea, care au cucerit medaliile de aur. Ana s-a situat pe primul loc la categoria de vârstă de 11 ani, din 25 de concurente, categorie la care Sonia Buta a ocupat locul VI, iar Mara Mazilescu, poziţia a VII-a.

La rândul ei, Andrea Muntean a ocupat locul I la categoria 13 ani, din 29 de concurente, categorie la care Alexandra Drăgan a cucerit bronzul, după ce a ocupat locul III.

Alexandra Drăgan a concurat însă şi în cadrul categoriei de 15 ani, unde s-a clasat a II-a şi a reuşit să cucerească argintul, într-o probă ce a adunat la start 31 de sportive.

De la clubul orădean LPS Bihorul au mai participat la acest concurs, fără să se remarce în mod deosebit însă, Ştefania Mocanu, Maria Câmpan, Maria Rusneac, Isabela Tămăşean, Elena Tămăşean, Claus Sebeşan, Raul Tufan, Vlad Naghi şi Andrei Rusneac.