În ultima săptămână secţiile de judo şi taekwondo WT ale Clubului Sportiv Crişul Oradea au avut reprezentanţi la două competiţii: una naţională, pentru cei de la taekwondo WT, şi una internaţională, pentru judokani.

Sportivii de la taekwondo WT au luat startul la Campionatul Naţional pentru copii, juniori mici şi cadeţi, în timp ce cei de la secţia de judo au fost prezenţi la turneul internaţional "Judo Cup".

La Campionatul Naţional de Taekwondo desfăşurat la Iaşi, sub egida Federaţiei Române de Taekwondo WT, Clubul Sportiv Crişul Oradea a fost reprezentat de sportiva Daria Ioana Pop (foto dreapta, antrenată de instructorul Daniel Bîrneţ), cea care la categoria ei de greutate, -52 kg, s-a clasat pe locul II al podiumului.

În schimb, la turneul Internaţional "Judo Cup" de  la Satu Mare, care a reunit 515 sportivi din 7 ţări, clubul orădean a participat cu patru sportive (foto stânga), pregătite de antrenoarea Olimpia Ianc. Trei dintre ele au obţinut locul III şi au cucerit bronzul, în timp ce una s-a clasa pe poziţia a V-a.

Medaliatele au fost: Denisa Toma (la +63 kg), Beatrix Volcinschi (la -63 kg) şi Denisa Coita (la -44 kg). Pe locul al V-lea s-a situat Alexandra Bondar, în limitele categoriei 36 kg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!