Sportivele orădene de la CS Crișul au avut o evoluție foarte bună la întrecerile turneului internațional de judo de la Timișoara dotat cu „Cupa Glissando”, reușind să obțină patru medalii la competiția care s-a desfășurat în perioada 23-24 martie, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița.

La turneu au participat 500 de sportivi din 9 țări, Serbia, Muntenegru, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Moldova, Bosnia Herțegovina și România.

Principala performeră a delegației clubului Crișul Oradea a fost Iasmina Gyoker, care, în limitele categoriei 63 kg, U15, a ocupat locul I și a intrat în posesia medaliei de aur.

Celelalte medalii au fost cucerite de: Roxana Cozma, situată pe locul II, la categoria 48 kg, U15, Oana Tamas, în cadrul categoriei 29 kg, U13, și Patricia Pintea, la 52 kg, U13, ocupante ale poziției a III-a.

De menționat că sportiva Iasmina Gyoker și-a învins adversarele prin ippon, acestea fiind sportive din Grecia, Ungaria și România.

Chiar dacă nu s-au clasat pe podium, evoluții bune au avut și Briana Pintea, la 64 kg, clasată pe locul V, și Evelina Spiridon, situată pe poziția a VII-a, la 57 kg, ambele la categoria de vârstă de U15.

Sportivele orădene de la clubul Crișul sunt pregătite de antrenoarea Olimpia Ianc.