Sportivii clubului orădean de taekwondo WT White Lion au reuşit să obţină rezultate bune la cele două competiţii importante la care au participat în ultimele două săptămâni. Este vorba despre Campionatul Național de Poomsae (proba de forme) și Cupa Odorhei (proba de Kyorugi, luptă), care au avut loc la Odorheiu Secuiesc în perioada 20 – 22 septembrie și, respectiv, de Cupa României de la Miercurea Ciuc, în perioada 4 - 6 octombrie.

La Odorheiu Secuiesc, la Campionatul Național de Poomsae și Cupa Odorhei, Clubul White Lion a deplasat trei sportivi, pe Beatris Balint și Rebeca Jurcuț la Poomsae, iar pe Maia Mureșan la Kyorugi. La Campionatul Național de Poomsae, Beatris Balint a reușit să obțină locul 1 la clasa C, iar Rebeca Jurcuț s-a clasat pe locul 5, la clasa B. La Kyorugi, Maia Mureșan a avut o evoluție bună, iar la sfârșitul competiției s-a clasat pe locul 2.

La Cupa României de la Miercurea Ciuc, White Lion Oradea a avut cinci competitori. Maia Mureșan a luptat la clasa A, atât la categoria U12 cât şi la U14, fiind în anul de tranziție. La ambele categorii a reușit clasarea pe locul 2. Olimpia Șimonca, de la U12, clasa B, a obținut locul 3.

Au mai luptat la aceste întreceri: Natalia Gorog, Antonia Lascu și Efrem Oprea, toți trei la U12, clasa B.

„Chiar dacă nu toți sportivii au reușit să obțină o medalie, evoluțiile lor s-au îmbunătățit de la o competiție la alta și observăm o creștere de formă. Obiectivul nostru este Campionatul Balcanic, competiție desfășurată în Oradea la sfârșitul lunii noiembrie. Dorim să mulțumim părinților pentru susținerea necondiționată, dar și Federației Române de Taekwondo WT pentru sprijinul acordat”, a transmis clubul orădean, printr-un comunicat semnat de antrenorul Daniel Bîrneţ, după întoarcerea de la competiţii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!