Sportivii de la CSM Liberty Oradea au obţinut din nou rezultate bune la întrecerile naţionale. La finala Campionatului Naţional de Judo pentru Tineret (U 23), întreceri individuale care s-au desfăşurat în week-end la Piteşti, bihorenii au reuşit să cucerească două medalii de aur, două medalii de bronz, dar şi să ocupe două locuri V.

La ediţia din acest an a finalei de tineret au participat 170 de sportivi de la mai multe cluburi din Romania, "judoka care şi-au disputat cu ardoare medaliile puse în joc", după cum a precizat antrenorul orădean Emil Morar.

"Spre bucuria noastră, sportivii de la CSM Liberty Oradea au reuşit să-şi treacă în cont, încă două titluri de campioni naţionali şi o medalie de bronz, în timp ce tinerii sportivi de la LPS-CSS Liberty Oradea au reuşit să obţină o medalie de bronz şi două locuri 5", a mai afirmat tehnicianul.

Performerii delegaţiei orădene au fost Adrian Olaru, la categoria 66 kg, şi Teodor Băldean, la 81 kg, ambii de la CSM Liberty şi ambii deveniţi campioni naţionali.

Pe locul III şi în posesia medaliilor de bronz au intrat Andrei Guşă, la categoria 81 kg, de la CSM Liberty, şi Bianca Suciu, la +78 kg, de la LPS-CSS Liberty.

În fine, poziţia a V-a a fost ocupată de sportivii Robert Boldiş, la categoria 60 kg, şi Alex Mierluţ, la +100 kg, ambii de la LPS-CSS Liberty.