Etapa a III-a a Cupei Naţionale de Ciclocross, care s-a desfăşurat în weekend în Lunca Timişului, a adus patru clasări pe podium pentru cicliştii orădeni de la CarCover Racing Team.

De menţionat că vremea perfectă pentru pedalat a reunit multă lume la aceste întreceri, care au avut loc pe un traseu rapid, "nu foarte tehnic, dar totuşi cu câteva elemente cheie, unde o greşeală putea decide clasamentul final", după cum se arată într-un comunicat al echipei orădene.

Fiind vorba de o cursă cam plată şi foarte scurtă (aproximativ o oră), greşelile, pierderile de timp au fost foarte greu de recuperat de concurenţi.

Sportivii de la CarCover Racing Team şi s-au descurcat foarte bine şi de această dată şi au ocupat locul al doilea la echipe după rezultatele generale.
La individual, Raul Sînza s-a situat pe primul loc în cadrul categoriei U23, Lupuj Noemi a ocupat poziţia a II-a la CX Fete, Kecskes David s-a situat pe locul III la CX Amatori Licenţiaţi, iar Mura Istvan a cucerit prima poziţie în cadrul cursei CX Amatori Nelicenţiaţi.