Un orădean de 48 de ani a ajuns, luni, pe masa de operaţie, cu picioarele zdrobite, iar alte trei persoane, printre care şi un copil de 10 ani, sunt rănite uşor, în urma unui carambol petrecut duminică seară, pe DN 19 E, lângă satul Cauaceu, comuna Biharia.

Accidentul a pornit de la un tânăr de 20 de ani, din comuna Batăr, care a acroşat cu maşina din spate un autoturism defect oprit pe marginea părţii carosabile şi cu luminile de avarie pornite. În urma impactului, maşina defectă a fost proiectată în cea oprită în faţa sa, al cărei şofer venise să îl tracteze.

Imediat după eveniment, autoturismul tânărului din Batăr a fost lovit la rândul lui, din spate, de o altă maşină condusă de un orădean de 23 de ani.

"În urma accidentului rutier, şoferul maşinii defecte, un orădean de 48 de ani, a fost prins între maşina sa şi cea care urma să-l tracteze, suferind leziuni grave. Totodată, pasagerii din celelalte trei maşini, printre care şi o fetiţă de 10 ani, au suferit leziuni uşoare", a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Ioana Indrieş.

Cele patru victime au fost transportate la Spitalul clinic judeţean Oradea, însă doar orădeanul care fusese prins între maşini a rămas internat.

"Pacientul a suferit o fractură de gambă şi a necesitat o intervenţie chirurgicală, însă starea lui a fost stabilizată iar viaţa nu îi este pusă în pericol", a declarat dr. Carmen Pantiş, managerul Spitalului Judeţean. Ea a mai precizat că celelalte victime au suferit leziuni uşoare şi au refuzat internarea.