Patru străzi orădene se închid traficului auto pentru lucrări pe reţele. Potrivit unui comunicat al municipalităţii, Comisia tehnică pentru probleme de circulaţie a hotărât vineri închiderea circulaţiei pe un tronson din strada Depoului, delimitat de străzile Constanţei şi Nicolae Beldiceanu, în perioada 26 – 27 februarie.

Restricţiile au fost impuse pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de reparaţii desfăşurate pe reţeaua de termoficare din zonă.

"Tot în cadrul comisiei a fost avizată favorabil, la solicitarea constructorului, închiderea circulaţiei rutiere pe tronsonul situat între strada Iuliu Maniu şi strada Cuza Vodă, în perioada 27 februarie – 10 martie, pentru efectuarea lucrării «Înlocuire reţea de apă, canalizare menajeră şi pluvială pe Samuil Micu Klein»", a mai transmis Primăria.

În plus, potrivit comunicatului, Comisia Tehnică a mai aprobat sistarea circulaţiei rutiere în perioada 2 şi 3 martie pe străzile Măgurei şi Dimitrie Pompeiu. Măsura va fi luată pentru realizarea unei subtraversări în cadrul lucrării de extindere a reţelei electrice la noul bloc cu şase etaje din strada Calea Aradului.

În cadrul aceleiaşi investiţii, circulaţia pe cele două străzi (Măgurei şi Dimitrie Pompeiu) va fi sistată şi pe 10 martie pentru refacerea stratului de asfalt în urma săpăturilor.