Patru tineri au fost prinşi de jandarmii orădeni cu etnobotanice asupra lor la sfârşitul săptămânii trecute, drogurile fiind confiscate, iar tinerii predaţi Poliţiei Municipiului Oradea, pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Jandarmeria Bihor, primii doi tineri au fost prinşi sâmbătă, în jurul orei 10.30, pe o stradă din municipiu.

"În urma controlului corporal sumar asupra uneia dintre persoane au fost găsite 6 foiţe de hârtie de culoare albă care conţineau o materie vegetală de culoare verde deschis", se arată în comunicat.

Ceilalţi doi tineri au fost găsiţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30, într-un parc din oraş. "La controlul corporal sumar asupra acestora s-au găsit 2 pachete de ţigări care conţineau 2 plicuri transparente cu materie vegetală de culoare galben verzui", se spune în informare.

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi acte de sesizare a organului de urmărire penală, iar plicurile găsite asupra acestora au fost confiscate şi predate poliţiştilor.