Poliţia Comunitară are un nou director adjunct. Primarul Ilie Bolojan l-a detaşat pentru şase luni de zile pe şeful Biroului Personal din cadrul Primăriei, Paul Kover, ca director adjunct la serviciul Poliţiei Comunitare. Kover şi-a preluat atribuţiunile începând de luni, 17 ianuarie, presat de faptul că directorul general Crăciun Leucea lipseşte din instituţie din motive de sănătate.

Primarul Ilie Bolojan a declarat pentru BIHOREANUL că detaşarea lui Kover pe funcţia de director adjunct nu are nicio legătură cu zvonurile privind o eventuală înlocuire la comandă a generalului Leucea.

"Domnul general Leucea lipseşte din instituţie pentru că îşi face nişte investigaţii medicale şi nu din alte motive. Domnul Kover a fost numit pe post în mod temporar. După şase luni vom vedea dacă s-a adaptat la cerinţele noului post şi, de asemenea, dacă Biroul Personal şi Salarizare, care are patru angajaţi, poate funcţiona şi cu trei salariaţi. Dacă lucrurile merg bine, Kover va rămâne pe noul post", a spus primarul.

Postul de director adjunct al Poliţiei Comunitare a rămas vacant anul trecut după reîntoarcerea lui Marius Fandly la conducerea finanţelor bihorene.