Un orădean de 78 ani s-a ales cu dosar penal, după ce, joi, aflat la volan, a efectuat o manevră de întoarcere pe strada Matei Corvin, la intersecţie cu strada Apelor, fără să se asigure, şi a rănit un pieton.

Accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 13.45. "Şoferul se îndrepta spre Biharia şi, la intersecţia celor două străzi, a efectuat manevra de întoarcere înspre Bulevardul Ştefan cel Mare. În acel moment, o orădeancă în vârstă de 75 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă înspre B-dul Ştefan cel Mare, s-a dezechilibrat şi a căzut pe capota autoturismului", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, femeia a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean din Oradea unde medicii au decis să o interneze. "Pacienta se află internată la secţia de Ortopedie cu fractură la membrul inferior drept", a declarat şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.