Mang a afirmat că în mai multe secţii de votare, delegaţii din birourile secţiilor de votare ai unor partide mici, precum Partidul Ecologist şi Partidul Verzilor, au fost înlocuiţi de către membri ai PDL, care însă s-au certificat ca fiind delegaţi din partea celor două formaţiuni citate.

"La Secţia 306 din comuna Budureasa, aseară (n.r. - sâmbătă seara), la întâlnirea membrilor biroului secţiei, din partea Partidului Verzilor era o doamnaă. Azi-dimineaţă, însă, a venit o altă persoană, care a spus că reprezintă Partidul Verzilor în acea secţie, prezentând şi un tabel care poartă ştampila acestui partid şi semnătura preşedintei organizaţiei judeţene a acestui partid. Problema este, însă, că doamna preşedintă a Verzilor a negat că ar fi făcut o schimbare a delegatului în respectiva secţie de votare, iar problema şi mai mare este că tabelul pe care l-a înaintat aşa-zisul înlocuitor a fost trimis prin fax de pe numărul PDL Bihor, din Oradea", a declarat senatorul Ioan Mang.

Preşedintele PSD Bihor a adăugat că o altă "neregulă" a fost consemnată şi verificată şi la secţia de votare 718 din comuna Tăuteu, unde locţiitorul secţiei este una şi aceeaşi persoană cu reprezentantul PDL din biroul secţiei de votare.

De asemenea, liderul PSD Bihor a expus şi situaţia de la secţia 190 din oraşul Aleşd, din care fac parte un consilier local al PDL, Ioan Joldea, delegat însă din partea Partidului Verzilor, precum şi fiica acestuia, Diana Joldea, ca delegată din partea PDL.

Întrebat dacă a sesizat Biroul Electoral Judeţean cu privire la aspectele constatate, preşedintele PSD Bihor a răspuns afirmativ, precizând că este sceptic cu privire la eficienţa acestor sesizări: "La BEJ, din păcate, orice sesizare am făcut, ni s-a spus că nu este niciun fel de problemă".