Echipa de minihandbal a secţiei de handbal de la CSS LPS Bihorul Oradea a participat cu succes la faza zonală a Campionatului Naţional de Minihandbal, care s-a desfăşurat la Seini, în judeţul Maramureş şi unde a ocupat locul 1, calificandu-se la turneul semifinal.

Copiii orădeni au fost coordonaţi de profesorul Dan Piţigoi şi au obţinut numai victorii în cele patru partide disputate.

Astfel, LPS Bihorul Oradea a învins echipa Academiei Minaur Baia Mare cu scorul de 47-35, apoi pe cei de la CS Ardealul Cluj-Napoca, cu 33-30.

În jocul cu HC Potaissa Turda, tinerii handbalişti orădeni s-au impus cu scorul de 47-38, iar în disputa cu Extrem Baia Mare s-au impus cu 46-16.

"Am avut o grupă grea, cu Minaur Baia Mare şi Potaissa Turda, care au centre de copiii şi juniori foarte bune. Deşi secţia s-a înfiinţat abia acum 4 luni, am dat dovada de dăruinţă şi ambiţie. Sperăm pe viitor să contribuim la dezvoltarea şi promovarea handbalului juvenil bihorean", a declarat profesorul Dan Piţiogoi, antrenorul echipei orădene.
Tehnicianul orădean i-a avut la dispoziţie la acest turneu pe: Bondar Tudor, Albert Chişvasi, Calman Alin, Sîrca Damian, Zdrobea Darius, Buzilă Darius, Denis Rus, Kovacs Zoltan, Blaga Lucas, Torjoc Luca, Luncan Casian, Coita Sebastian, Durgheu Vlad, Sturza Mihnea, Molnar Radu şi Raul Spin.

Astfel, micii handbalişti de la CSS LPS Bihorul s-au calificat de pe primul loc la faza semifinală a Campionatului Naţional de Minihandbal.