Scandalul conductelor vechi ale Termoficare vândute la fier vechi de fostul șef al Serviciului Comercial al societății, Mircea Chereji, fără ca operațiunea să fie înregistrată legal de acesta, dar descoperită întâmplător în luna august, face victime colaterale.

Dan Crețu, șeful direct al lui Chereji, care a demisionat, va rămâne de luna viitoare fără funcția de director comercial. Conducerea societății îi impută acestuia că nu și-a verificat suficient subalternii, pentru a preîntâmpina furturile.

Consiliul de Administrație a împărțit atribuțiunile directorului comercial între directorul general Călin Ungur, care va prelua coordonarea administrativă a societății, și directorul economic Nadia Haș, care se va ocupa și de încheierea contractelor, și de comunicarea publică.

Lui Dan Crețu i s-a propus funcția de coordonator al Serviciului Comercial, o retrogradare consistentă, atât din punct de vedere al responsabilităților, cât și al salarizării. Pentru că l-au „lucrat”, fără ca el să fi știut, subalternii...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!