Poftiţi la Aquapark! Primăria Oradea organizează sâmbătă, 28 mai, între orele 9-19, ziua porţilor deschise la Aquapark-ul din strada Codrilor pentru curioşii care doresc să vadă cum arată.

Conform unui comunicat al municipalităţii, procedura de recepţie a parcului acvatic a început marţi, urmând să se încheie vineri cu recepţia finală.

"După remedierea eventualelor neconformităţi constatate, se va trece la obţinerea autorizaţiilor de punere în funcţiune. Estimăm că Aquapark-ul se va deschide pentru public în cursul lunii iulie", se menţionează în comunicatul municipalităţii.

Lucrările la Complexul Wellness Termal Nymphaea au început în luna februarie 2015. Investiţie cofinanţată din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, lucrările au fost executate de Kesz Epito es Szerelo Zrs Szeged - Sucursala Cluj Napoca.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 88,3 milioane lei, din care valoarea eligibilă este de 64,6 milioane lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă este de 32,3 milioane lei.