Îmbrăcăminte şi încălţăminte purtând mărci celebre, cum ar fi Kenzo, Prada, Valentino, Dior, Hugo Boss, a căror valoare estimată depăşeşte 60.000 lei au fost descoperite, vineri, de poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor, în timpul unei percheziţii realizate în locuinţa unui orădean în vârstă de 42 ani anchetat pentru evaziune fiscală.

Din informaţiile poliţiştilor, transmise, luni, printr-un comunicat de presă, orădeanul achiziţiona produsele din străinătate şi le vindea la negru, din propria locuinţă, motiv pentru care bunurile au fost ridicate şi indisponibilizate, pentru stabilirea prejudiciului total cauzat bugetului consolidat al statului.

De asemenea, polițiștii bihoreni au ridicat din locuinţa bărbatului şi 4.700 euro, bani în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din comerţul ilicit.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.