Olimpicii orădeni au fost recompensaţi. Conducerea municipalităţii a premiat joi 44 de elevi olimpici de la unităţile de învăţământ de stat din municipiu care au obţinut măcar o menţiune la faza naţională a olimpiadelor desfăşurate în anul şcolar 2013 - 2014.

Înmânarea premiilor în valoare de 600 lei pe cap de elev a fost făcută în deschiderea şedinţei de Consiliu Local de către primarul Ilie Bolojan secondat de viceprimarii Mircea Mălan şi Ovidiu Mureşan.

"Îi felicit, în numele Consiliului Local şi al Primăriei, pe toţi elevii premiaţi. Mulţumim părinţilor care i-au susţinut şi profesorilor care i-au coordonat. La temelia dezvoltării unui oraş stau oameni inteligenţi şi muncitori. Oradea are are nevoie de astfel de valori pentru că progresul oraşului se poate face numai prin inteligenţă şi muncă", a declarat primarul Ilie Bolojan.

Edilul a arătat că printre preocupările importante ale municipalităţii se numără încurajarea performanţei educaţionale.

Primăria premiază elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale organizate de Ministerul Educaţiei ca să-i motiveze să depună în continuare eforturi pentru a se perfecţiona.

Listele cu elevii olimpici au fost furnizate Primăriei de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor şi unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiu.

Găsiţi, în galeria de documente, lista premianţilor cu domeniile în care au performat şi profesorii care i-au pregătit!