Un tânăr a fost prins de poliţiştii rutieri gonind cu 138 de km/h pe o stradă din Oradea, într-o zonă unde viteza maximă permisă era de 50 de km/h. Agenţii rutieri au constatat că vitezomanul nici măcar nu are permis de conducere, așadar i-au întocmit dosar penal.

Tânărul în vârstă de 27 ani din comuna Vârfurile, județul Arad, a fost oprit de poliţiştii rutieri în zorii zilei de sâmbătă, în jurul orei 4.30, pe strada Matei Corvin, se arată într-un comunicat transmis, luni, pe marginea cazului, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

„Conducea un autoturism cu viteza de 138 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h", se menţionează în informarea polițiștilor. 

În urma verificărilor făcute, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care tânărului i-a fost întocmit dosar penal. 

De asemenea, pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 70 de km/h, bărbatul s-a ales şi cu amendă în valoare de 1.485 de lei.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!