Un orădean de 53 ani a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal, după ce, luni după-amiază, beat fiind la volanul maşinii, a acroşat un alt autoturism pe strada Ovid Densuşianu.

Evenimentul rutier s-a produs, luni, la ora 17.10, iar cercetările la faţa locului au fost efectuate de poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

"În urma testării orădeanului de 53 de ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Tot luni, un tânăr de 24 ani din Oradea care a fost oprit în trafic în Beiuş a fost găsit cu o concentraţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un bărbat de 42 de ani, din comuna Şoimi a fost prins circulând tot în Beiuş cu o concentraţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt şofer a fost găsit beat la volan în noaptea de luni spre marţi, la Valea lui Mihai, fiind vorba despre un cetăţean maghiar care avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi trei s-au ales cu dosare penale.