Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit pentru control în Punctul de trecere a frontierei Borş de către un echipaj comun al Poliţiei de Frontieră şi Gărzii Financiare. În urma controlului, în maşina acestuia a fost găsită o cantitate mare de îmbrăcăminte şi încălţăminte, pentru care proprietarul nu avea documente de provenienţă, a explicat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Bihor, subinspectorul Cătălin Simuţ.

Şoferul autoturismului a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, unde comisarii Gărzii Financiare au ridicat, în vederea confiscării, întreaga marfă găsită în autoturism. "În total, în autoturism au fost găsite 216 perechi de pantofi sport pentru femei, bărbaţi şi copii, 50 de treninguri pentru copii, 20 de tricouri şi 20 de pantaloni sport, valoarea totală a mărfii ridicându-se la 8.500 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Potrivit sursei citate, pe lângă confiscarea produselor, comisarii Gărzii Financiare Bihor i-au aplicat proprietarului o amendă contravenţională în valoare de 1.500 lei pentru lipsa documentelor de provenienţă a mărfii.