Ziua Porţilor Deschise la OTL a adus în vizită la societatea de transport local în jur de 200 de persoane, a anunţat miercuri după amiază Carmen Tocuţ, purtătorul de cuvânt al societăţii.

"Cei interesaţi să ne trecă pragul au avut posibilitatea să viziteze incintele depoului de tramvaie, ale autobazei şi laboratorul de mecatronică. Au participat cadre didactice şi elevi de la şcolile gimnaziale nr. 11 şi Nicolae Bălcescu, de la Liceul Teoretic Aurel Lazăr, colegiile tehnice Traian Vuia şi Constantin Brâncuşi, cei mai tineri vizitatori fiind copii din Centrul de îngrijire de zi Oradea", a declarat Tocuţ.

Pe lângă informaţii tehnice privind parcul de tramvaie şi autobuze, micuţii au primit şi informaţii privind Săptămâna Europeană a Mobilităţii, în cadrul căreia s-a desfăşurat evenimentul.

"Punctul de atracţie, însă, nu doar pentru elevi, ci şi pentru cadrele didactice, l-a reprezentat strungul mobil din laboratorul de mecatronică. Pe de altă parte, cei care au dorit au avut parte de un "tur de curte" cu cele două autobuze, Volvo şi Solaris, pregătite pentru a fi vizitate", a mai arătat purtătorul de cuvânt al OTL.

Citiţi despre Săptămâna Mobilităţii, în articolul "O săptămână de transport responsabil în Oradea"