În această săptămână, Oradea a devenit centrul de interes al tuturor dansatorilor din ţară, atât începători, cât şi profesionişti. Peste 500 de sportivi, de la 20 de cluburi din ţară, au participat la Campionatul Naţional "International Dance Organization Hip Hop şi Street dance Show", care a contat pentru calificările la Europene. 

Atmosfera a fost incendiară, iar ringul de dans a fost luat cu asalt de dansatori de toate vârstele din Oradea, Valea lui Mihai, Craiova, Timişoara, Arad, Baia Mare, Brăila, Cluj Napoca, Salonta, Satu Mare și Târgu Mureş. 

Concurenții s-au întrecut în mișcări pentru a impresiona juriul format din trei dansatori de renume din Ungaria.

Evenimentul a fost organizat de Unique Studio Oradea, ai cărui dansatori au obţinut locurile 1, 2 şi 3 la aproape toate categoriile din competiție, calificându-se pentru Campionatul Mondial ce va avea loc anul acesta la Graz, în Austria.

Cu acest prilej, Federația Internațională de Dans din România (IDO) a revenit la Oradea cu ocazia aniversării a 18 ani de la înfiinţare şi la 15 ani de la prima ediție a Campionatelor Naţionale de Hip Hop organizate în oraș de către Clubul Sportiv Unique Dance Studio, una dintre cele mai vechi şcoli de dans din România, reprezentată de Noemi Simon, coregrafă şi președintă a Federaţiei la secţiunea de Street dance.

Unique Dance Studio îşi desfăşoară activitatea în Oradea, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!