O tânără în vârstă de 19 ani susține că a fost violată la o petrecere de majorat organizată zilele trecute la sala de evenimente Ambasador din Oradea.

Deocamdată nu au fost făcute publice detalii despre caz. Cert este că incidentul s-a produs joi seară, în toaleta localului, unde agresorul s-ar fi închis împreună cu victima sa.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, observând uşa încuiată, petrecăreţii au anunţat angajaţii restaurantului, iar când în final uşa a fost deschisă, tânăra care era înăuntru le-a povestit prietenilor ce i s-a întâmplat.

Între apropiaţii fetei şi agresor s-a iscat o bătaie, individul fiind scos din sala de evenimente, moment în care la locul incidentului a fost solicitat şi un echipaj de Poliţie. Cei implicaţi în busculadă, dar şi tânăra, au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde, în urma audierilor, poliţiştii au aflat circumstanţele în care s-a produs incidentul, iar cazul a fost predat în ancheta procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Vineri dimineaţă, tânăra s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, unde a fost consultată de un medic legist, după cum a declarat, sâmbătă, pentru BIHOREANUL, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean Oradea, dr. Lucia Daina. "Tânăra s-a prezentat la consultaţie, reclamând că a fost victima unui viol", a explicat medicul.

Cazul se află acum în atenţia unui procuror de la Parchetul Oradea, iar purtătorul de cuvânt al instituţiei, prim-procurorul adjunct Anca Tiba Morar, a declarat, tot sâmbătă, pentru BIHOREANUL că, în urma cercetărilor, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă agresorul tinerei.

"Există deja un suspect în cauză, un bărbat. Nu mi s-a comunicat că s-ar fi dispus măsuri preventive", a declarat Tiba, precizând că procurorul de caz a refuzat să ofere deocamdată alte relaţii, pentru a nu afecta ancheta.

UPDATE:

După apariţia acestei știri, avocatul Răzvan Doseanu a reacţionat, transmiţând redacţiei precizări în care susţine că presupusul violator, care îi este client, neagă acuzaţiile. Fata ar fi mers de bunăvoie cu el, după care i-ar fi fost ruşine că s-a aflat şi a inventat violul.

Citiți și articolul: „A fost sau nu a fost viol? Avocatul Răzvan Doseanu susţine că fata a vrut să facă sex cu băiatul la petrecerea de majorat, apoi i-a fost ruşine că s-a aflat”

UPDATE 2:

Până la urmă, în cursul zilei de sâmbătă, tânăra și-a retras plângerea.

Detalii, în articolul: „Surprize, surprize: Tânăra care a reclamat că a fost violată la petrecerea de majorat şi-a retras plângerea”