Consiliul Local a schimbat denumirea străzii, Consiliul Local plăteşte pentru înlocuirea actelor de identitate a locuitorilor de aici. Potrivit unui comunicat al Biroului de Evidenţă a Persoanelor din cadrul SCLEP Oradea, locuitorii străzii Piaţa Independenţei rebotezată în luna august de Consiliul Local cu denumirea Piaţa Emanuil Gojdu au la dispoziţie două săptămâni în care îşi pot schimba gratuit cărţile de identitate.

"Gratuitatea amintită este valabilă în perioada 7 - 21 noiembrie. Cetăţenii care nu se prezintă în această perioadă vor suporta cheltuielile de schimbare a cărţii de identitate", se menţionează în comunicat.

Programul de lucru al biroului este de luni până vineri între orele 8 - 15:30, cu excepţia zilei de joi când ghişeele sunt deschise cu program prelungit până la ora 18.

Instituţia Arhitectului Şef a propus Consiliului Local în luna august rebotezarea străzii Piaţa Independenţei cu denumirea Emanul Gojdu ca o recunoaştere a meritelor marelui patriot ardelean. Măsura a fost luată şi ca urmare a proximităţii colegiului naţional care poartă numele lui Gojdu.