Bicicliștii orădeni au la dispoziție începând de săptămâna aceasta un nou tronson de pistă pentru biciclete care leagă aquaparkul Nymphaea de zona Dragoș Vodă.

Lungă de 362 metri, pista înaintează pe direcția: aquapark Nymphaea, baza sportivă Dinamo, malul Crișului Repede, zona Silvaș, cu trecere peste Podul Prezan, pentru a face legătura cu zona Dragoș Vodă.

„Lucrările la cel mai nou tronson de pistă fuseseră demarate la începutul lunii iulie. Lung de 180 de metri și lat de 2 metri, tronsonul urmează cursul râului Crișul Repede, de lângă baza Dinamo până în zona Silvaș. Anterior, un alt tronson de pistă fusese finalizat anul acesta, pe relația aquapark Nymphaea - strada Codrilor – baza sportivă Dinamo – malul Crișului Repede”, se menționează într-un comunicat al Primăriei.

Pentru realizarea acestui tronson lung de 182 metri cu o lățime între 3,9 și 12,5 metri, municipalitatea orădeană a expropriat mai multe amplasamente situate între limitele de proprietate ale bazei Dinamo și cele ale aquapark-ului Nymphaea.

Ambele tronsoane de pistă pentru biciclete au fost realizate de firma Drumuri Orășenești. Conform comunicatului municipalității, în prezent la nivelul orașului sunt amenajați circa 50 de kilometri de pistă pentru biciclete.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!