Patronii bihoreni sunt aşteptaţi la cursuri. Începând din luna ianuarie Federaţia Patronilor Bihor va pune în funcţiune o şcoală de business în cadrul căreia membri organizaţiei vor beneficia gratuit de instruire în domeniul celor mai noi tehnici software dedicate domeniului afacerilor.

Şcoala de business a FPB va funcţiona în noul sediu al organizaţiei din incinta Cetăţii şi va fi coordonată de Cristobal Toro, general manager AuraPortal pentru Europa de Est.

"În cadrul şcolii de business membrilor Federaţiei Patronilor vor beneficia gratuit de un soft de management şi de instruire în utilizarea acestuia. Programul este dedicat domeniului afacerilor şi pune la dispoziţia utilizatorilor toate instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a tuturor proceselor din actul de management inclusiv atunci când se derulează mai multe proiecte în paralel", a declarat Eugen Antal, purtătorul de cuvânt al FPB.

Potrivit organizatorilor, şcoala de business este dedicată îndeosebi antreprenorilor, firmelor de start up, managerilor IT, respectiv managerilor generali şi a celor de resurse umane.