Schimbare de gardă în grupul PSD din Consiliul Local. Inginerul Adrian Stângă şi fostul senator Doina Bunea vor depune jurământul de ales în următoarea şedinţă de Consiliu Local.

"Primarul Ilie Bolojan ne-a asigurat că indiferent de ordinea de pe lista USL în locul lui Sorin Gal, care a demisionat, şi al regretatului Lucian Uniţa, decedat, vor intra alţi doi membri PSD", a declarat viceprimarul Ovidiu Mureşan, şeful grupului PSD din Consiliul Local.

Sorin Gal, inginer de profesie, a demisionat din Consiliul Local pe 29 ianuarie pentru a putea candida la o funcţie în cadrul Agenţiei Naţionale de Resurse Naturale. Calitatea de ales local pe care deţinea social-democratul era incompatibilă cu cea de funcţionar public.

Locul vacantat de plecarea lui Sorin Gal va fi ocupat de inginerul Adrian Stângă, membru PSD din 2008, trezorierul organizaţiei municipale a partidului.

La fel, locul eliberat de Lucian Uniţa, decedat la numai 41 ani în urma unei boli de inimă, va reveni fostului senator Doina Bunea. În prezent pensionară, Bunea este membru de partid din 1996, de pe vremea fostului PDSR.